Retour en ruilen

 

Ruilen of retourneren is geen enkel probleem! Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een (of meerdere) artikel(en) zonder problemen aanmelden als retour en vervolgens binnen 14 dagen terugsturen.

Meld je retour aan via info@whatzleft.nl

De kleding dient wel ongedragen, netjes opgevouwen, ongewassen en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes, labels en strikjes terug gestuurd te worden. Zorg er voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Bij beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen.
De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening.

Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending naar je teruggestort. Retourneer je de hele bestelling, dan storten wij de aankoopwaarde inclusief de eerst gemaakte bezorgkosten terug. Retourneer je een deel van je bestelling dan worden de bezorgkosten niet vergoed.


Let op: Indien je porto vrij geleverd hebt gekregen omdat je bestelling boven de 50 euro was en de door jou gehouden artikelen een waarde hebben van minder dan 50 euro, dan worden de verzendkosten ingehouden op het bedrag wat je uitgekeerd zult krijgen. Je geld zal binnen 14 werkdagen na ontvangst van het retourgoed worden teruggestort. De kosten voor het terugsturen van het retourpakketje is voor eigen rekening.

 

 

© 2017 - 2022 Whatzleft | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel